Suuret kiitokset kaikille vuoden 2017 osallistujille ja ennen kaikkea puhujillemme!

Tältä sivulta löydät kuvia, tietoa ja materiaaleja vuoden 2017 seminaarista.  

Mark Gallagher, Keynote speaker

Mark Gallagher, Keynote speaker

Formula One Executive, Business of Winning -kirjoittaja

Mark omaa kokemusta kansainvälisestä autourheilusta kolmelta vuosikymmenneltä.  Mark on työskennellyt Red Bull- ja ja Jordanin Formula One organisaatioiden johtotiimeissä, ja toiminut lisäksi monien autourheilumaailman johtavien henkilöiden kanssa. Osaamisensa ja kokemuksensa kautta Markilla on poikkeuksellisen laaja näkemys huippuorganisaatioiden toimintamalleista. 

Pekka Kosonen, Zalando

Pekka Kosonen, Zalando

Head of Engineering

Pekka omaa yli 15 vuoden kokemuksen ohjelmistojen ja tuotteiden kehityksen parista. Pekka oli perustamassa Zalandon Helsingin teknologia hubia ja toimi sen ensimmäisenä työntekijänä. Zalandon Helginin hubi kasvaa vauhdilla ja siellä työskentelee jo yli 70 henkeä pienissä autonomissa delivery tiimeissä. Tiimeissä noudatetaan Zalandon filosofiaa, jota yritys kutsuu radikaaliksi ketteryydeksi. Sen pohjalla ovat devops-toimintatapa ja mikropalveluiden arkkitehtuuri.

Erno Muuranto, GE Healthcare

Erno Muuranto, GE Healthcare

Director of Engineering

Erno on toiminut jo yli 15 vuotta terveysteknologian kehittämisen parissa vaativissa tuotekehityshankkeissa. Hän on uransa aikana nähnyt monenlaisia ja monen kokoisia tuotekehityshankkeita. Viimeisimpänä on uudenlaisen potilasmonitorointi järjestelmän kehittäminen. Tämän hankkeen parissa Erno on ollut luomassa uudenlaista toimintakulttuuria, jossa niin sisäiset kuin ulkoisetkin organisaatiot toimivat sujuvasti yhteen, luoden uudenlaista teknologiaa haastavassa toimintaympäristössä.

Kevin Smith, Atlassian

Kevin Smith, Atlassian

Agile enthusiast, DevOps evangelist, empowering enterprise teams with Atlassian

Kevin toimii Atlassianilla niin sisäisenä coachina, kuin Technical Account Managerina ulkoisille asiakkaille. Hän omaa kokemusta niin oman startupin perustamisesta kuin suurempien yristen tuotekehityksen auttamisesta. Hän on arvostettu puhuja ja näemmekin hänet jo toista kertaa Tulevaisuuden Tuotekehitys tapahtuman lavalla.

Tommi Raivisto, Helvar

Tommi Raivisto, Helvar

Chief Digital Officer & Director of R&D

Tommi vastaa Helvarin digitaalisen liiketoiminnan lisäksi tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoista sekä ohjelmistotuotteista kuten pilvipalveluista ja mobiilisovelluksista. Tommi on myös Helvarin johtoryhmän jäsen. Ennen Helvaria Tommi on tehnyt pitkän uran Nokian digitaalisissa palveluissa, muun muassa HERE-karttapalveluissa.

Mika Levo, AppSampo

Mika Levo, AppSampo

Head of User Acquisition

Mika Levo on AppSampon toinen perustaja. AppSampon tehtävänä on auttaa yrityksiä applikaatioliiketoiminnassa. Mika auttaa asiakkaitaan markkinoinnin metriikassa ja strategiassa. Mika on toiminut yli 50 peliyhtiön kanssa applikaatioden julkaisusta kasvuvaiheeseen. Hänellä on yli 17 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta applikaatioden ja internetpalveluiden parista.

Martin Kalliola & Blokess ryhmä

Martin Kalliola & Blokess ryhmä

CEO Pineapple Path

Suomen hauskimmaksi Instagram-ryhmäksi kutsuttu Blokess on SoMe-maailman sensaatio! Heidän  Instagramiaan seuraa lähes 100 000 henkilöä, Facebookissa heillä on yli 50 000 fania ja YouTubessa heitä on katsottu vuoden aikana lähes 200 000 kertaa. Blokess on tehnyt videoillaan paljon yhteistyötä yritysten kanssa, ja heidän kokemuksensa ja oppinsa ovat varmasti arvokasta ja mielenkiintoista kuultavaa. Blokess-ryhmän muodostavat Jussi Pulkkinen, Matti Roth ja Martin Kalliola.

Harri Juntunen, RePack

Harri Juntunen, RePack

Advisor

Repack on postipakettien panttipullo – sen voi käyttää uudelleen moneen otteeseen. Pakkaus palautetaan kirjepostin mukana, asiakkaat saadaan palautushommiin panttimaksulla, jonka palauttaessa saa suurempana takaisin. Harri Juntunen on toiminut RePackin advisorina ja sekatyömiehenä matkan alusta lähtien. Harri avaa RePackin mielenkiintoista toimintamallia ja tuotteen kehittämisen haasteita puheessaan.

Haluatko mukaan Tulevaisuuden Tuotekehitykseen?

Ota yhteyttä!

info[at]contribyte.fi

Tulevaisuuden Tuotekehitys - yhteydenotto

Share This