Repack on yksi suomen kuumimpia startuppeja ja palvelutuote on globaalisti ainutlaatuinen. RePack on voittanut useita palkintoja niin tuotteen designista kuin ekologisuudestaan. RePack on postipakettien panttipullo – sen voi käyttää uudelleen jopa 20 kertaa. Pakkaus palautetaan kirjepostin mukana, asiakkaat saadaan palautushommiin panttimaksulla. Se palautetaan asiakkaalle etusetelinä, jonka voi käyttää jokaisessa RePackia käytttävässä verkkokaupassa. Uudelleenkäyttö lisää asiakasuskollisuutta, ostoskorin kokoa ja vähentää pakkausroskaa 90% ja hiilipäästöjä 80% verrattuna nykyisiin paketteihin

 

Tulevaisuuden Tuotekehitys seminaarissa kuulemme paitsi RePackin mielenkiintoisesta tuotteesta, niin myös sen matkasta tuotteeksi. RePack on erinomainen esimerkki siitä, että tuotteen ja palvelun on toimittava kokonaisvaltaisesti ja pystyen toimittamaan asiakasarvonsa täydellisesti. RePackin ajatus lähti logistiikasta, mutta aika nopeasti selvisi, että logistiikka vaatii ympärilleen muuta, tuottaakseen arvoa niin myyjille kuin ostajillekin.

 

Mielenkiintoisen tuotteen lisäksi RePack on luonut itsellee juuri heille sopivat modernit toimintatavat. RePackin advisorina ja sekatyömiehenä alusta asti toiminut Harri Juntunen kertoo esityksessään muun muassa heidän uudenlaista toimintaa tukevasta organisaatiokaaviosta.

 

Katso Youtubesta Repackin esittelyvideo.

 

RePackin asiaskaskuntaan voit tutustua täällä:

https://www.originalrepack.com/stores/?lang=en

Share This