Vuoden 2018 seminaarin pääpuhujana toimii arvostettu ja kansainvälisesti palkittu Anab Jain, joka on kehittäjä, futuristi, elokuvantekijä sekä kirjailija. Lisäksi hän on toinen spekulatiiviseen designiin keskittyvän Superfluxin perustajista, jonka tarkoituksena on luoda käsin kosketeltavia ja provokatiivisia kokemuksia, jotka kuljettavat yleisönsä potentiaaliseen tulevaisuuteen. Työllään hän pyrkii linkittämään ihmiset emotionaalisesti tulevaisuuden minäänsä ja näkemään näin tämän hetkisen toimintansa seuraukset. Luomalla uusia tapoja nähdä, olla ja toimia hän haastaa meidät katsomaan kriittisesti juuri tänään tekemiämme valintoja.

Anab on kansainvälisesti palkittu hänen työstään designin, innovaation, uusien teknologioiden ja monimutkaisten tulevaisuuden skenaarioiden parista. Hänet on palkittu ICSID, UNESCOn, Grand Prix Geneva Human Rights Festivalin Applen ja Iso-Britannian hallituksen innovaation toimikunnan toimesta.

Anab on arvostettu keynote puhuja ja hän on on puhunut muun muassa TED-konferenssissa, MIT Media Labissa, Museum of Modern Artin ensimmäisessä design summitissa ‘Knotty Objects’, PICNIC, NEXT, WCIT2010, LIFT, SIGGRAPH, Global Design Forum, EPIC, Design Engaged ja FutureEverything -seminaareissa. Anab on tunnettu hänen TED puheestaan: ”Why we need to imagine different futures”. 

Hän toimii myös Teollisen muotoilun professorina Wienin yliopistossa. 

 

Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaari on jokavuotinen tapahtuma, jossa keskitytään kokonaisvaltaisen tuotekehityksen edistämiseen, uudistamiseen sekä vahvistamiseen. Menestyvä tuotekehitys vaatii paljon enemmän kuin pelkän ketterän kehittämisen malleja tai Lean-filosofian noudattamista, sillä kokonaisvaltainen tuotekehitys koostuu niin asiakaslähtöisyydestä, operatiivisesta tehokkuudesta, motivoituneesta ja toimintaan valtuutetusta henkilöstöstä kuin pitkäjänteisestä uusiutumisestakin. Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaari käsittelee kattavasti ja monipuolisesti kaikkia näitä näkökulmia, ja kerää yhteen tuotekehityksen huippuammattilaiset luomaan suuntaviivoja huomisen organisaatioille.

Share This