Oulussa on tulevaisuus. Oulussa on tuotekehitys. Oulussa on Tulevaisuuden Tuotekehitys!

Contribytella on suuri ilo koota Oulussa ja sen lähiseudulla tuotekehitystä tekevien yritysten kerma yhteen 10.1.2019 järjestettävään Tulevaisuuden Tuotekehitys -tapahtumaan Oulun Seurahuoneelle. Kyseinen seminaari on ensimmäinen Oulussa tuotekehitystä tekeviä yrityksiä kokoava tapahtuma, joka katsoo tulevaisuuteen. Jos teet tuotekehitystä, et voi missata tätä tapahtumaa!

Aiheina ovat mm. tulevaisuuden liiketoimintamallit, joissa pohditaan millaiset liiketoimintamallit menestyvät tulevaisuudessa. Lisäksi keskustelun aiheena tuotekehityksen työkalut, jotka auttavat organisaatiota menestymään tulevaisuudessa. Ja jotta tulevaisuuteen yleensä päästään, on syytä pohtia, millainen on voittava organisaatio: miten luoda organisaatio, jossa voidaan hyvin, ollaan tehokkaita ja samalla onnellisia.

Jurgen Appelo

Jurgen Appelo

Pääpuhujana Pohjoisen lakeuksille saapuu Jurgen Appelo, yksi tämän hetken kuumimmista johtamisen guruista. Oulun Tulevaisuuden Tuotekehityksessä saat ensimmäisten joukossa tilaisuuden kuulla Appelon tulevan kirjan ”Startup, Scaleup, Screwup” tärkeimpiä oppeja jo ennakkoon. Kirjassa käsitellään tuote- ja palveluinnovaatioiden kehittämistä valmiiksi tuotteiksi. Appelon puheenvuoro sisältää aihealueita tuotteiden johtamisesta aina toimivan tiimin rakentamiseen ja kohti tuotteen julkaisua.

Toivomme näkevämme Sinut Pohjois-Suomen tuotekehityksen ”The” Tapahtumassa!

 

Share This