Colin ShawVuoden 2021 Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaarin pääpuhujana toimii kansainvälisesti arvostettu asiakaskokemuksen pioneeri Colin Shaw. Shaw on toinen suositun The Intuitive Customer -kirjan kirjoittajista, ja hänen nimensä on esiintynyt LinkedInin 150 merkittävimmän yritysvaikuttajan listalla. Kirjallisten saavutustensa lisäksi Colin on arvostettu puhuja, joka käyttää käytännöllisiä arjen esimerkkejä havainnollistaakseen asiakaskokemuksen käsitteitä ja ongelmia.

Viimeisen 20 vuoden aikana Colin on muovannut bisnesmaailmaa ja erityisesti ajatuksia asiakaskokemuksesta viiden best-seller -kirjansa, sekä lukuisten muiden teosten avulla, joista tunnetuin on The DNA of Customer Experience. Hänellä on arvokasta sisäpiiritietoa yritysmaailman toiminnasta, kiitos vuosien kokemuksen eri organisaatioissa ja oman yrityksessä, Beyond Philosophyssä.

Colinin tavoitteena on auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka yritykset voivat tulla entistä asiakaskeskeisemmiksi ja parantaa asiakaskokemustaan. Puhujana hänet tunnetaan interaktiivisesta ja viihdyttävästä tyylistään sekä maanläheisestä tavastaan ​​ratkaista päivittäisiä asiakaskokemusta koskevia kysymyksiä.

Tervetuloa kuuntelemaan Colinia 16.9.2021 innovaatiotalo Epicenteriin Helsinkiin! Alta voit katsoa hieman esimakua Colinin ajatuksista!

 

Share This