Järjestämme torstaina 14.5. virtuaalisen keskusteluohjelman tuotekehityksen kuumimmista puheenaiheista. Ohjelma koostuu viidestä 30 minuutin keskusteluosiosta, joissa oman alansa huippuasiantuntijat vaihtavat näkemyksiä suosikkiaiheistaan.

Tapahtuman agenda:

9.00: Voittava tuotestrategia on avain menestykseen
9.30: Ketteryyden skaalautuminen yrityksen omista lähtökohdista
10.00: Menestyvä tuote syntyy yhteisestä asiakasymmärryksestä
10.30: Työkalut tuotekehityksen tehostajana
11.00: Tiimin coach – Scrum Master vai linjaesimies?

Digietkot järjestetään Youtube Liven välityksellä, ja lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse hieman ennen tapahtuman alkua. Ilmoittaudu tapahtumaan jättämällä sähköpostiosoitteesi alta! (Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan tapahtumasta tiedottamiseen.)

Tervetuloa mukaan!

Share This