Tapahtuman aikataulu

Tulevaisuuden Tuotekehitys 2022

Torstai 12.5.2022

8:00-9:00

Aamupalaa ja verkostoitumista

9:00-9:15

Tilaisuuden avaus - Henri Hämäläinen, Contribyte

Tulevaisuuden voittava tuotekehitys vaatii asiakaslähtöisyyttä, valpasta pitkäjänteisyyttä ja operatiivista kyvykkyyttä. Sekä tietenkin oikein valittuja työkaluja! Toimitusjohtaja Henri Hämäläinen lausuu seminaarin avaussanat ja johdattelee seminaarivieraat kiinnostavaan päivään täynnä inspiroivia puheenvuoroja!

9:15-10:15

Keynote - Colin Shaw, kirjailija ja asiakaskokemuksen pioneeri (ENG)

Tilaisuuden pääpuhujana toimii Colin Shaw, yksi tämän hetken kuumimmista asiakaskokemuksen guruista. Tulevaisuuden Tuotekehitys -seminaarissa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla livenä Shaw’n tärkeimpiä oppeja hänen lukuisista best-seller -kirjoistaan.

10:15-10:45

Kahvitauko

Virvoittelutauko, jonka aikana ehtii moikata kavereita ja hakea kupin kahvia!

10:45-11:15

Sami Salento/ Kone

Kone on yksi maailman johtavista yrityksistä hissi- ja liukuporrasalalla. Transformation Lead Sami Salento tulee puhumaan Agile-transformaatiosta fyysisten tuotteiden ja systeemien tuotekehityksessä. Hän paneutuu puheessaan periaatteisiin ja kokemuksiin.

Value first! Building a Product Portfolio Management hub with Jira and BigPicture

Marek Lewandowski is a top consultant and trainer, with an impressive knowledge of the BigPicture suite of apps and plenty of experience in advising clients on best practices for configuration and usage of digital management tools.

w

Liberating Structures -workshop

Tulevaisuuden Tuotekehitys -seminaari tuo Liberating Structures -tekniikat Suomeen! Tule kuuntelemaan ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheesta! Workshop jatkuu klo 11:45 asti.

11:15-11:45

Jukka Parkkinen / OP

OP Ryhmän tuotekehitys on onnistunut ketteröittämään toimintaansa mallikkaasti viime vuosien aikana. Senior Vice President Jukka Parkkinen kertoo seminaaripuheessaan, kuinka tämä onnistui – ja mitä matkalla opittiin!

Tuotekehityksen työkalut DevOps-ajattelussa

Eficoden ROOT-platformin vastaava johtaja Jukka Aaltonen kertoo miten työkaluplatformi auttaa DevOps -kulttuurin luonnissa.

w

Liberating Structures -workshop jatkuu

Tulevaisuuden Tuotekehitys -seminaari tuo Liberating Structures -tekniikat Suomeen! Tule kuuntelemaan ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheesta! Workshop alkaa klo 10:45.

11:45-13:00

Lounasta hyvässä seurassa

13:00-14:00

w

Paneelikeskustelu tulevaisuuden tuotekehityksestä

Tarkempi kuvaus ja osallistujat julkaistaan myöhemmin.
w

Tunnetaidot esimiestyössä -workshop

Valmentaja ja innostuksen oivalluttaja Jari Saarenpää pitää seminaarin osallistujille workshopin siitä, millaisia tunnetaitoja hyvä esimies tarvitsee.
w

Toimivat työkalut -workshop

Oikein valitut työkalut auttavat tuotekehitystiimejä voittamaan tulevaisuudessa. Tule kuuntelemaan, miten juuri sinä voit valita tiimillesi parhaat mahdolliset työkalut! Workshop jatkuu klo 14:30 asti.

14:00-14:30

Tulevaisuuden organisaatiomalli - Henri Hämäläinen

Linjaorganisaatiot ja niihin liittyvä budjetointi estävät monia organisaatioita toimimasta ketterästi. Toisaalta taas täysin rakenteettomat itseohjautuvat organisaatiot ajautuvat kaaoksen. Miten löytää organisaatiomalli, joka varmistaa nykyliiketoiminnan ja on ketterä kehittämään uutta?

Voittaminen tulevaisuudessa - Markku Nurmela

Tarkempi kuvaus julkaistaan myöhemmin.
w

Toimivat työkalut -workshop

Oikein valitut työkalut auttavat tuotekehitystiimejä voittamaan tulevaisuudessa. Tule kuuntelemaan, miten juuri sinä voit valita tiimillesi parhaat mahdolliset työkalut! Workshop alkaa klo 13:00.

14:30-15:00

Kahvitauko

Kahvi- ja virvoittelutauko. Ehditte käydä haukkaamassa happea ulkoa ja moikkaamaan aurinkoa. Ja se kuppi kahvia toki tässäkin välissä onnistuu!

15:00-15:30

Rauha Tulkki-Wilke / Signant Health

Terveysteknologiaan erikoistunut yritys Signant Health on kasvanut kahdessakymmenessä vuodessa pienestä yrityksestä suureksi kansainväliseksi bisnekseksi. Senior Vice President Rauha Tulkki-Wilke kertoo puheessaan, minkälainen strategia mahdollisti menestyksen!

Annu-Maaria Nivala / Wolt

Ruuan tilaus- ja kuljetuspalvelu Wolt on sekä kasvanut että kansainvälistynyt hurjaa vauhtia. Desing Lead Annu-Maaria Nivala kertoo meille seminaarissa, kuinka yritys on pyrkinyt kehittämään asiakasymmärrystä kvalitatiivisin ja kvantitatiivisin menetelmin!
w

Voittava tuotestrategia -workshop

Voittava tuotestrategia on avain menestykseen. Tule kuulemaan, kuinka luot voittavan tuotestrategian, ja esittämään kiperiä kysymyksiä tuotestrategian ekspertillemme!  Workshop jatkuu klo 16:00 asti.

15:30-16:00

Sari Hilden / Posti

Postin tarinaa, kuinka ketteröitimme koko yrityksen toimintamallia. Mitä Postilla on tehty, jotta erilaiset kulttuurit on saatu toimimaan yhdessä ja kuinka on onnistuttu lanseeramaan lyhyessä ajassa uudenlaiset, asiakaslähtöiset toimintatavat.

Ville Hemmilä / eCraft

eCraft on kansainvälisesti palkittu IT-talo ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys. Toimitusjohtaja Ville Hemmilä kertoo seminaarissa, kuinka megatrendit ja maailman muuttuminen vaikuttavat heidän kehitystyöhönsä.
w

Voittava tuotestrategia -workshop jatkuu

Voittava tuotestrategia on avain menestykseen. Tule kuulemaan, kuinka luot voittavan tuotestrategian, ja esittämään kiperiä kysymyksiä tuotestrategian ekspertillemme!  Workshop alkaa klo 15:00.

16:00-17:30

Open Bar & verkostoitumista

Naposteltavaa, virvokkeita sekä uusia ja vanhoja tuttavuuksia!

Ota yhteyttä! 

info[at]contribyte.fi

Share This