Tapahtuman aikataulu

Tulevaisuuden Tuotekehitys 2019

Torstai 10.1.2019

8:00-9:00

Aamupalaa ja verkostoitumista

 

9:00-9:15

Tilaisuuden avaus - Tanja Suomalainen, Contribyte

Tulevaisuuden organisaatioiden menestystekijät. Menestyminen vaatii organisaation eri toimintojen yhteistoimintaa ja osaamista.

9:15-10:15

Keynote - Jurgen Appelo, kirjailija, johtamisen asiantuntija (ENG)

Pääpuhujana toimii Jurgen Appelo, yksi tämän hetken kuumimmista johtamisen guruista. Oulun Tulevaisuuden Tuotekehityksessä saat ensimmäisten joukossa tilaisuuden kuulla Appelon tulevan kirjan ”Startup, Scaleup, Screwup” tärkeimpiä oppeja jo ennakkoon. Kirjassa käsitellään tuote- ja palveluinnovaatioiden kehittämistä valmiiksi tuotteiksi. Appelon puheenvuoro sisältää aihealueita tuotteiden johtamisesta aina toimivan tiimin rakentamiseen ja kohti tuotteen julkaisua.

10:15-10:30

Lyhyt tauko

Lyhyt kahvi ja virvoittelutauko. Kerkeette moikata kavereita ja varmasti hakea kupin kahvia.

10:30-11:00

Coronaria, Juha Wikström

Juha Wikström on markkinointi- ja viestintäjohtaja Coronariassa. Hänen intohimonaan on ihmisten, luovuuden ja liiketoiminnan kehittäminen. Hänen puheensa ottaakin kantaa liiketoimintamallien kehittymiseen ja millaiset liiketoimintamallit menestyvät tulevaisuudessa.

11:00-11:30

FIngersoft, Marika Iivari

Marika Iivari toimii liiketoiminnan kehitysjohtaja Fingersoft Oy: ssä. Hän keskittyy puheessaan erityisesti, miten mobiilipelitoiminnassa liiketoimintamallit kehittyvät ja muuttuvat tulevaisuudessa. Tällä hetkellä hän vastaan maksetusta käyttäjienhankinnasta eli mobiilimainonnasta. Täten hän yhdistää puheessaan tuotekehitysteeman liiketoimintamallien muuttumiseen ja mikä rooli käyttäjienhankinnalla on strategiana siinä kentässä.

11:30-12:30

Lounasta hyvässä seurassa

 

12:30-13:15

Mitä tulevaisuuden tuotekehitys voi tuoda tullessaan?

Vuoden 2018 Tulevaisuuden tuotekehityksen pääpuhuja Anab Jain toi puheessaan esiin, että organisaatioden kannattaa miettiä erilaisia skenaarioita. Otimme haasteen vastaan ja käsittelemme puheessamme mahdollisia Tulevaisuuden tuotekehityksen suuntauksia ja mitä ne merkitisisivät erilaisille organisaatioille.

13:15-13:30

Lyhyt tauko

Lyhyt kahvi- ja virvoittelutauko. Ehditte käydä haukkaamassa vähän happea ulkoa ja moikkaamaan aurinkoa. Ja se kuppi kahvia toki tässäkin välissä onnistuu..

13:30-14:00

Nordea, Victor Arroyo Valle (ENG)

Victor toimii järjestelmäsuunnittelun johtajana Nordean Pankkiteknologia alueella. Puheessaan hän ottaa kantaa millaisia työkaluja tarvitaan tulevaisuuden tuotekehityksessä ja millaiset työkalut auttavat organisaatioita menestymään.

14:00-14:30

Collabnet VersionOne, Miikka Andersson (ENG)

Miikka on Collabnet VersionOne:n vanhempi tuotepäällikkö. Hän on PMI-sertifioitu Project Management Professional (PMP), jolla on yli 10 vuoden kehittäjätausta. Hänen intohimonaan on automatisoida ja virtaviivaistaa sekä liiketoimintaa että ohjelmistoja. Hänen puheensa liittyykin tulevaisuuden tuotekehityksen työkaluihin.

14:30-15:00

Kahvia, välipalaa ja verkostoitumista

Tähän väliin vähän reippaampi tauko, jotta kaikki saa varmasti virkistäydyttyä kahdelle viimeiselle erittäin mielenkiintoiselle puheenvuorolle.

15:00-15:30

UROS, Santtu Harvio

Santtu toimii tutkimus- ja kehitysjohtaja UROS Oy:ssä ja hän on avainasemassa yhtiön nykyisessä kasvutarinassa. Aiemmin hänen uransa aikana Santtu on työskennellyt erilaisissa laajoissa ohjelmistoprojekteissa, mukaan lukien Dow Jones / Wall Street Journalin kattava globaali mainontajärjestelmä ja Nokialla web-pohjaisen ratkaisun kehittäminen suuren kysynnän markkinoille.

15:30-16:00

YLE, Olli Vistbacka

Olli on kehityspäällikkö YLE:ssä ja hänen tavoitteenaan on reagoivan organisaation rakentaminen. Hän on ketterän ohjelmistokehityksen ammattilainen ja agentti. Viime aikoina hän on ollut mukana rakentamassa kustannustehokkuutta ja läpinäkyvyyttä monitiimi ympäristössä ja ajamassa yritystasoista ketteryyttä. Hänen puheensa liittyykin voittavan organisaation rakentamiseen ja miten luodaan organisaatio, jossa voidaan hyvin, mutta ollaan silti tehokkaita ja onnellisia.

16:00-17:30

Open Bar & verkostoitumista

  • Olutta, siideriä, punaviiniä ja muita virvokkeita
  • Pientä naposteltavaa

Ota yhteyttä! / Please contact!

info[at]contribyte.fi

Share This