Suuret kiitokset kaikille vuoden 2017 osallistujille ja puhujillemme!

Tältä sivulta löydät kuvia, tietoa ja materiaaleja vuoden 2017 seminaarista.  

Keynote – Mark Gallagher

Formula One Executive, Business of Winning -kirjoittaja

Mark omaa kokemusta kansainvälisestä autourheilusta kolmelta vuosikymmenneltä. Mark on työskennellyt Red Bull- ja ja Jordanin Formula One organisaatioiden johtotiimeissä, ja toiminut lisäksi monien autourheilumaailman johtavien henkilöiden kanssa. Osaamisensa ja kokemuksensa kautta Markilla on poikkeuksellisen laaja näkemys huippuorganisaatioiden toimintamalleista.

Tulevaisuuden Tuotekehitys -tapahtuman teemaa noudattaen Mark toi näkemyksiä ja oppeja maailmasta, jossa nopeus ja muuntautumiskyky ovat ainoa tie menestykseen. Markin opit olivat ovat sellaisia, joita tuotekehitysorganisaatiot ympäri maailman kaipaavat.

Markin kehutun keynote-puheenvuoron voit katsoa Facebook-sivultamme: https://www.facebook.com/Contribyte/videos/10155386891251474/

Tulevaisuuden Tuotekehityksen 2017 mahdollistivat

Tulevaisuuden Tuotekehitys on Contribyten luoma konsepti, jonka yksi osa vuotuinen tapahtuma. Tapahtuman järjestänä toimii Contribyte, tuotekehityksen kehittämiseen erikoistunut konsulttitalo. Tapahtumassa on mukana vuosittain sponsoreita, jotka mahdollistavata tapahtuman järjestämisen.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ JA PÄÄSPONSORI

TAPAHTUMAA MAHDOLLISTAMASSA

Ota yhteyttä! 

info[at]contribyte.fi

Share This